Slippa åka till affären; Matsmart, Hellofresh

Inlägg innehåller annonslänkar

Som ett försök att slippa åka tillaffären så har jag som jag skrev i tidigare inlägg börjat med matkasse hos Hellofresh och jag har även det senaste året då och då handlat hos Matsmart. Hemleverans på köp över 500kr vilket är enkelt att komma upp i när det gäller mat tycker jag. Jag bor inte i en storstad och till mig levererar inte så många matkedjor så därför är det extra attraktivt för mig. Vi köper mest basvaror och inför sommaren köpte jag på mig en hel del snacks vilket är praktiskt till alla utflykter och picknickar etc. Även lite godis har slinkit med och då billigare än vad inköp på macken. De säljer mycket godis och sånt som man väl egentligen inte behöver precis som vilken affär som helst så det får man undvika. Ibland är det jättebra kampanjer på kaffe och andra lite dyrare varor och ska man ha kalas eller fest är det smidigt att shoppa loss på Matsmart och sen kompletera på lokala affären. Vi är inte gluten intoleranta men om du har familjemedlemmar som är det så skulle jag kolla in Matsmarts utbud dom har en hel del varor. Barnen uppskattar mina köp för det blir lite udda grejer ibland som detta, se nedan. Vi hade med lingonsylt och blåbärssylt till båten i somras, mindre kletigt och lättare att packa!

Matsmart har gjort en smart guide för hur man handlar hos dem, den finns här: https://www.matsmart.se/info/hjaelp-en-gammal-kompis

Matsmart är en onlinebutik med superhjälteambitioner om att rädda planeten genom att minska matsvinnet. Hur då? Jo. Genom att sälja rädda-planeten-grejer som riskerar att bli till svinn på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender och kort eller passerat bäst före-datum. Självklart med superrabatter. Allt du behöver göra för att få hem produkterna till din dörr (vi levererar till hela Sverige) och samtidigt bli en klimathjälte är helt enkelt att köpa dem. Plånbokssmart och planetsmart i ett!

  • Leverans till hela Sverige
  • Fri frakt vid köp över 500 kr
  • Bra för plånboken och för planeten

Har ni tips på hur jag kan slippa åka till affären flera gånger i veckan så tas det tacksamt emot. 😉

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s