Utveckling under sommaren- hur har det gått?

Börjar med skrytbilden- 8% i Juli är en fantastisk utveckling särskilt med tanke på att i mina kalkyler så räknar jag med 10% avkastning/år. Tyvärr var Juni inte lika bra… därför visar jag även detta för det förklarar varför mina Juli siffror ser bra ut, återhämtning!

Jag gillar dessa sammanställningar från Avanza men resultaten en specifik månad är mindre intressant tycker jag. Vad tycker ni och använder ni datan till något? Blir det champagne bra månader och vatten dåliga?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Utveckling under sommaren- hur har det gått?

 1. Marcus skriver:

  Sommaren har gått väldigt bra , all time high har avlöst varandra men mycket har blivit dyrt!

  Tyvärr inget firande!

  Gilla

 2. Nytt boende skriver:

  Här blir det firande vid ATH med favorit Whiskeyn, gäller passa på njuta vid dessa tillfällen tycker jag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s