Cashback på kreditkort

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar”

Efter en härlig semester med högre utgifter än vanligt så känns det bra att få cashback🤑.

Jag använder flera kort men framförallt Norwegian för jag vill ut och resa eller ville ut och resa nu blir det dåligt med detta så då får jag isstället cashback 0,5% på allt jag handlar. Dessa cashback kan användas och betalas då ut till ditt konto och kvittas mot kommande kredit. Smidigt tycker jag. Ingen fast avgift för kortet och cashback gäller för alla dina köp så du behöver inte ändra köpmönster utan det är bara att handla som vanligt. Ica och Hemköp är mina närmaste mataffärer så det blir oftast där jag handlar och då har jag kopplat mitt kort till dessa mataffärers bonusprogram så jag missar inte detta, smidigt

Skaffa Norwegian kreditkort 👇

Dessutom har Norwegian sparkonto till 0,7% ränta som i dagens ränteläge får anses som hyffsat bra.

Annons
Detta inlägg publicerades i ekonomi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s