Aktiemamma testar matkasse – Hellofresh

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar”

Under våren har vi testat matkasse från Hellofresh. Under sommaren så pausade vi abonnemanget eftersom vi inte alltid varit hemma och att släga mat är bland det värsta jag vet.

Det har varit väldigt uppskattat hos barnen framförallt min äldre dotter som lagat många måltider själv eller med kompisar. Recepten är lätta att följa och alla ingredienser finns med. Vi har normalt beställt 3 måltider per vecka och man kan lätt gå in på hemsidan och välja dom recept som man tror passar familjen. Vi har fått nya favoriter och sparat dom recept som vi gillat. Mitt dåliga samvete över att göra tråkmat är borta, det känns helt ok med korvstroganof, köttbullar osv när man drygar ut med lite lyxigare måltider från Hellofresh. Mindre sura miner i familjen runt mat eftersom det inte är jag som valt (även om det är det till viss del). Vi har lagat mat mer tillsammans vilket är mysigt. Jag ogillar att handla framförallt att storhandla vilket det blir mindre av då kassen kommer hemlevererad. Men det bästa har varit att barnen har lagat mat själva, himla härligt att komma hem till lagad mat.

Det mindre bra är dyrare mat men det vägs till viss del upp av att det blir mindre spill. Sen är det lite irriterande med förpackningen det blir en kartong/vecka. Använde några som täckmaterial i trädgården men på ett år blir det 52 kartonger (jag får helt enkelt utöka odlingen nästa år).

Vill ni testa så använd gärna länken nedan för bra erbjudande – hoppas ni gillar det lika bra som vi har gjort.

Hellofresh erbjudande

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s