Sålde Bitcoin (för tidigt)

Jag har försökt att lära mig lite om trading. Jag är främst en investerare i utdelningsaktier men det utesluter inte att jag utvecklas och testar andra investeringar i småsummor. Min målsättning i livet är att lära mig nya saker och utvecklas.

Svåraste med trading är att följa det man tänkt att man ska. Det är svårt att se den långa trenden när man tittar på de korta svängningarna. Jag hade lagt in bevakning på 1900 sek och tänkt sälja vid 1950kr men som ni ser hoppade jag av innan (1720kr). Tips att använda bevakning, se nedan för Avanza, då behöver du inte kolla mikrosvängningarna .

Jag har insett att jag gärna säljer för tidigt, detta är min största svaghet men så himla svårt att våga vänta ut när man har vinst som man kan realisera. Har ni tips så dela gärna.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sålde Bitcoin (för tidigt)

 1. Mackan skriver:

  Gick in i Bitcoin i Januari och låter krypto aldrig bli mer än 5% av portföljens inköpsvärde! Anser att det har jag råd med att förlora!

  Gillad av 1 person

  • aktiemamma skriver:

   Låter som en bra strategi men för mig en för stor andel. Personligen tänker jag att Bitcoin passar för kortare placeringar pga svängningar och svåranalyserat. Jag fortsätter att bevaka och går troligen in igen vid en sättning. Lycka till! Troligen kommer du få bättre avkastning än jag med mina utdelningsaktier 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s