Börsens utveckling 2021 (OMX 30) +7%

Det är jämt men +7% tror flest att börsen hamnar i år. I skrivande stund så är OMX 30 upp 4,27% så då skulle majoriteten av uppgången redan skett. Min spåkula säger att det blir en eller två sättningar under året men när det vet jag inte. Får vi lite aktieutdelning pluss en 7% uppgång så är det bra ur ett historiskt perspektiv. Nedan visar utvecklingen av OMX 30 från 1984 till idag.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Börsens utveckling 2021 (OMX 30) +7%

  1. Snålgrisen skriver:

    Tittar man enbart på OMX30 kan det bli bra, då det indexet mestadels består av värdebolag, som inte varit speciellt gynnade under 2020. Det är i alla fall vad jag som mestadels äger värdeaktier hoppas på :=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s