Omröstning klar och vinnaren går till…

Resulatet i denna statistiskt säkerstälda undersökning (OBS ironi) går till Nya Zeeland. Kanske inte så oväntat då Nya Zeeland har en fantastisk natur, låg kriminalitet och är lite likt Sverige på många sätt. Det är lite som en fusion mellan Sverige på 80-talet/Norge och Storbritannien. Lite oväntat är att Australien är mindre populärt.

För er som är sunt kritiska av naturen så baserar resulaten på 53 röster, dvs inte statistisk säkerställt material (att använda 2 decimaler var förinställt). Bättre underlag ändå än en undersökning som jag var med i en gång vilken baserades på 25 deltagare. Den gången publicerades resultaten som fakta och presenterades i statligt finansierad media. Jag svarade då extra tydligt och precis det jag sagt återberättades ordagrannt som så här tycker svenskarna.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s