Sommaren 2020

Det har inte kommit någon vidare sättning på börsen men jag har handlat lite ändå. Återinvesterar aktieutdelning som vanligt och en del har det blivit trots allt och köpt lite från lönen. Gjorde en snabb affär i netent när det aviserades att Evolution gaming ska köpa dem. Som vanligt var jag feg och satsade bara en liten del så det blev bara nån 1000lapp i förtjänst. Så här i efterhand hade det varit härligt att satsa ordentligt nån gång (då utfallet blir bra såklart🍾). Kan drömma lite om jag hade belånat mig lite mer och handlat i mars, tänk… Men nu har tillfället gått förbi, får försöka fånga nästa gång. Portföljen som helhet går uppåt och jag har tänkt sälja av lite småposter jag har. Köpt in mig på olja vilket kanske är dålig tajming men jag har svårt att se annat än att oljan måste gå upp till nivåer innan Corona. När tom brorduktig landet Sverige kommer elda med olja när kärnkraftverk stängts ner hur är det då i övriga världen? Portföljen är snart på samma nivå som i December förra året och nära min milstolpe. Jag nådde mitt mål precis innan kraschen och vill så gärna komma dit igen. Inte för att det egentligen har någon betydelse förutom känslan, klart att jag vill nå mitt mål och så kan jag fokusera på andra som att odla min trädgård. Den har växt bra den här sommaren men skulle behöva fler regntunnor det är lite torrt i mina marker. Jag har tom lyckats sälja lite överskott från trädgården en liten dröm jag haft så kul att prova. 150sek i förtjänst på Tradera på 3 försäljningar, alltid nått och då har jag möjlighet att sälja mer! Orkar bara med 2 affärer i taget på Tradera liksom lagom arbetsamt😀.

Hur går det för er och har ni lyckats hålla er friska?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s