Acando ett bolag mindre i portföljen

Ja! Idag kom glädjande nyheter i och med budet på Acando, ett av mina större bolag i portföljen. 144% plus sen inköp enligt Avanza, sist jag kollade. Som jag skrev i tidigare inlägg så äger jag en del bolag dubbelt dvs både i investmentbolag och enskilt. Acando är en av dessa bolag genom att jag även har ett innehav i Svolder.

Dubbelt bra idag alltså och tur att jag avvaktade med Svolder försäljning. Jag kommer inte sälja av Acando i förtid men däremot kanske delar Svolder.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s