Omplaceringar

Jag har som jag nämnt tidigare för många innehav. Jag hinner inte med att följa alla bolag inte ens hälften. Om jag blev tillfrågad att lista alla aktier jag har så skulle jag glömma några om jag inte fick tjuvkika på någon av mina excelfiler. Jag har dessutom svårt att sälja aktier med förlust.

Därför är jag nöjd med mig själv att jag äntligen har jag sålt av Ratos och lite av H&M. Jag har avvecklat IAR systems som gått bra men jag förstår inte riktigt vad bolaget gör eller är särskilt intresserad. Jag har sålt av novo nordisk med vinst samt en del industrivärden. Men tyvärr har jag också ökat i ÅF och Boliden (mitt favorit bolag). Så jag har fortfarande en massa bolag, många äger jag dessutom dubbelt genom att äga bolagen direkt och via investmentbolag. Men jag ska försöka fortsätta rensa upp och förhoppningsvis har jag då de bästa innehaven kvar och en bra diversierad portfölj.

Jag har en hel del vinst i aktier i mitt aktiekonto hur gör ni som är i liknande position när ni placerar om i dessa konton? Jag tycker inte att det är kul att betala skatt och skulle jag sälja av allt skulle det bli väldigt mycket skatt.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s