Nya jobbet

Nu har jag jobbat en dryg månad på nya jobbet. Det känns väldigt bra!

Jag har lärt mig mycket redan men har en hel del kvar att lära mig. Det jag var ute efter var förändring och det har jag fått. Mycket större arbetsplats med mer uppstyrd organisation och ledarskap, mer människor att möta, mer verktyg att använda, ny utbildning, ny bransch att lära mig om med mera.

Det negativa är längre resor, heltid och mer uppstyrd semester. I mitt gamla jobb kunde jag ta ledigt med kort varsel och det tog jag nog för givet. Resorna är mest befriande än, det känns lite skönt att röra på siv och lämna hemorten ibland.

Överaskningen har varit att mitt tidigare jobb är meriterande de kunskaper jag erhållit har redan efterfrågats. Det trodde jag inte men är såklart trevligt.

På aktiefronten är det inte mycket som händer just nu även om det gått bra under sommaren. Jag återinvesterar aktieutdelning i globala indexfonder och sparar i sparkonto. Men drömmer om att få tid till trading och läsa mer om nya bolag främst inom biotech.

Aktieutdelning täcker fortfarande mina fasta kostnader plus mat, bil, lite övrigt, kläder och lite resor.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya jobbet

  1. Alexandra skriver:

    Hej! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig ang en intervju. Mejla gärna mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s