Dags för förändring

Jag har jobbat 10år på min nuvarande arbetsplats. Eller närmare 7 år om jag räknar bort föräldraledighet. Det blev längre än planerat. Men efter sommaren väntar nytt uppdrag om inget oväntat händer. Jag har helgen på mig att fundera men jag har bestämt mig att jag ska tacka ja. Lönen blir likvärdig, heltid igen och det blir tyvärr lite pendlingsresor. Men jag är sugen på att testa något nytt och jag är nöjd att jag lyckades landa jobbet. Jag har egentligen väldigt lite meriter för jobbet på pappret men jag lyckades övertyga. Jag är stolt över mig själv och det var skönt att få bekräftat att jag har utvecklas under åren.

På aktiefronten tuffar det på. Jag har köpt lite Investor B för den aktieutdelning som trillat in. Annars försöker jag mest bygga upp kapital.

Egentligen skulle jag vilja öka i aktier utanför Sverige. Men jag har inte hittat bra case och är lite osäker att investera när kronan är låg. Tips mottages gärna!

Glad påsk hoppas ni är friska, själv är jag hemma med sjukt barn.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Dags för förändring

 1. Apan skriver:

  Hur har det gått?

  Gilla

  • aktiemamma skriver:

   Än sålänge har det gått bra! Kanon sommar med en massa semester att ta ut och vädret kunde inte varit bättre. Får se i höst om jag har tagit rätt beslut. Hur går det själv?

   Gilla

   • Apan skriver:

    Jo tack, är föräldraledig så jag kan njuta av sommaren. 😉 På aktiefronten går det väl sådär, har för mycket av surdegen H&M för att kunna skratta hela vägen till banken.

    Gilla

 2. Vad kul! Det är alltid kul med omväxling, lycka till med nya jobbet!

  Gilla

 3. Kanjagblirik skriver:

  Som föregående skribent skrev, Lycka till! Står själv i valet eller kvalet om det är dags för nytt jobb. Har snart jobbat 6 år på samma arbetsplats och tycker det är dags att ta ett kliv någonstans. Men med 2 barn så funderar man på om det är värt det, framförallt om det innebär en flytt.

  Nackdelen med föräldraledigheten, man reflekterar alldeles för mycket.

  Gilla

  • aktiemamma skriver:

   Tack! Finns för och nackdelar med att byta jobb. Det är spännande med ny miljö och nya arbetsuppgifter. Men det finns fördelar att som förälder ha nära till jobbet. Tips är att vara tydlig på nuvarande arbetsplats om vad du vill framöver innan du går vidare… kan ge nya möjligheter. Lycka till!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s