Sammanfattning av 2017

Jag har investerat mindre pengar på börsen än vanligt mycket pågrund av resor. 2 långa resor blev det 2017 och det är mycket dyrare att resa med barn än att själv backpacka runt och bo på sunkhak. Resorna var hur som helst väl värda pengarna och det blir förhoppningsvis fler resor framöver.

Portföljen gick upp 8,21% på helåret. Den gick ner en del i December men har nu återhämtat sig. Aktieutdelningarna ökade med 12%. Jag har nu några tusenlappar i utdelning alla månader av året. Att få 5000kr/mån borde vara möjligt om 3 år.

Jag har börjat träna och gått ner i tid på jobbet.

Jag har tyckt det känns lite långsamt med mina innehav som mest tuffar på så jag har tradat lite. Körde lite bitcoin innan det gick ner. Lyckades göra lite vinst, bara tur. Jag gjorde några andra trades och allt gick bra utan en som jag fortfarande har kvar med några hundralappar back på. Det skapar lite spänning i tillvaron men ska jag utöka så måste jag hantera förluster på något sätt.

Året 2018 började med influensan som var en väldigt seg en så 2018 mål är inder utveckling.

Nu ser jag fram mot de nalkade aktieutdelningarna och förvånadsvärt riksdagsvalet.

2 frågor som vi kommer få reda på.

1. Blev det börskrasch?

2. Vem vann valet? Åker miljöpartiet och kristdemokraterna ut. Hur blir det med SD.

2018 kan bli ett riktigt intressant år!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s