Första steg mot frihet

Jag har tagit småsteg mot mindre jobb och mer frihet. Gått ner till 80%, tyvärr start November så jag har inte hunnit känna efter hur det känns ännu. Men jag tror det blir bättre med lite mer luft i ekorrhjulet och kanske bättre balans mellan jobb och fritid. Vill jag ha ännu mer tid så kan jag gå ner till 75%.

Jag skulle kunna hoppa av redan nu men jag är lite feg. Det blir inte mycket marginaler och jag är rädd att jag kommer bli jättesnål. En kompromiss blir att gå ner i tid så får jag utvärdera hur det känns. Planen är att hitta nått annat att lägga mitt engagemang i, gärna lönsamt. Tips mottages gärna!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Första steg mot frihet

 1. Snålgrisen skriver:

  Kul att du går ner i tid! Gick arbetsgivaren med på det utan problem? Har också tänkt gå ner i tid men har svårt att se hur min chef skulle kunna gå med på det, våra kunder köper nästan alltid tjänster på 100%… ibland 50% för t.ex. deltidsarbetande projektledare. Ett tips är att börja med nån hobby, gärna något som håller hjärnan vid liv. Herr Snålgris har tänkt ta upp pianospelandet igen när tid finnes, musik är riktig hjärngympa!

  Gilla

  • aktiemamma skriver:

   Jag har barn så dom kan inte neka mig. Om jag ändrar mig och vill gå upp till 100% så är det välkommet var svaret jag fick. Jag har en massa hobbies men många är säsongsberoende. Tyvärr kan jag inget instrument så att det blir flyt i det. Kanske värt att testa igen, lycka till med spelandet…

   Gilla

 2. zamira2 skriver:

  Grattis, gå ner i tid är verkligen skönt.

  Gilla

 3. Pål skriver:

  Kul och Grattis!
  Skulle gärna se lite tätare mellan inläggen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s