Spartips skaffa skills 

Jag har uppdaterat mina skills för att nå nästa level. Nä det har inte med jobb att göra. Jag har lärt mig klippa hår! Mina barn har jag alltid klippt men nu har jag lärt mig klippa mannens och mitt egna hår. Det var lättare än jag trodde tack vare filmer på youtube. Resultat blev bra och med mer övning kan det bara bli bättre. 

Sist jag var hos frisören så kostade det 450sek för mig. Mannen betalar lite mindre men måste klippa sig oftare. 

Bra spartips med andra ord. Nu är jag peppad att skaffa mer skills. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Spartips skaffa skills 

 1. Apan skriver:

  Odla en del mat och kryddor skills kanske?

  Gilla

 2. Snålgrisen skriver:

  Härligt, min fru klipper mig sedan några år tillbaka, blir helt okej och man sparar en hel del pengar. Vi har ganska kul också samtidigt. 🙂

  Gilla

 3. Frihetsmaskinen skriver:

  Snyggt! Jag klipper också mig själv. Det sparar väldigt mycket pengar men framförallt så spar det tid eftersom man inte måste boka in klipptider och ta sig till frisören. Sen växer mitt hår så snabbt så jag gillar att klippa mig varannan – var tredje vecka, då är det perfekt att kunna göra det själv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s