Goda tider på börsfronten 

Nu har lite utdelning trillat in har ökat i Pfizer, ABB och Novo Nordisk. Allt är rätt högt värderat just nu men vem vet hur framtiden ser ut? 

Aktieutdelning för Mars blev lägre än förra året men April borde vara rejält högre. I mina Excelblad så räknar jag med utdelningsdatum och då kan det skilja lite mellan åren. Planen nu är att öka utdelning i svaga månader som juli, september och december. Men ser jag möjligheter i bolag som inte passar strategin så kan jag passa på. Om ni har tips på bolag som delar ut dessa månader så får ni gärna tipsa. 

På aktiefronten så är jag tusenlappen från nästa sexsiffriga tal. Känns väldigt häftigt, jag har varit nära ett tag nu och imorgon borde jag passera när Skanska delar ut. Som motivering för er som precis börjat så kan jag dela med mig av att jag bara på senaste året ökat mitt kapital med lika mycket som det skulle ta mig 6år att spara ihop på ett sparkonto med ett sparade på 50% av nettolönen. 
Privat är det mindre muntert. Varit förkyld länge och så annan skit i världen…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Goda tider på börsfronten 

 1. Atlas Investo skriver:

  Hej Aktiemamma!

  Ett intressant bolag som delar ut i september är fastighetsbolaget Castellum. Castellum delar ut vid två tillfällen på året mars och september så det är ju ett case du kan titta på.

  För utdelningar i juli och december är Coca Cola Co ett bolag väl värt att titta på.

  Lycka till,

  Atlas Investo

  Gilla

 2. Atlas Investo skriver:

  Och så klart trevlig påsk,

  Atlas Investo

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s