Uppdatering affärer 

Blev en snabb affär i Multidocker med förtjänst på några tusenlappar. Kanske hade varit värt att behålla ett tag till men jag ville säkra lite vinst och har lite för många bolag för att hålla reda på dem alla.

Annars är jag som många andra bloggar skrivit om lite trött på nynoteringar, det blir ofta dålig eller ingen tilldelning samtidigt som man måste ha tillgängligt kapital låst under tiden. Om inget väldigt intressant dyker upp framöver så kommer jag hålla mig undan.

Jag ser fram emot lite utdelningar, jag behöver bygga upp lite sparkapital igen. Jag har tullat på det jag haft och jag gillar det inte. Minst 50000sek vill jag ha tillgängligt på sparkonto även om räntan är dålig. Dessa behövs vid jobbiga räkningar eller oplanerade resor. Nästa vecka bär det av på en resa och sparande kommer gå till det. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s