Mål inför 2017

 • Fortsätta gneta på och spara ca 50% av lönen + aktieutdelning 
 • Eventuellt gå ner till deltid utvärdering i maj
 • Vara mera närvarande som förälder 
 • Åka till badhuset oftare ca 1 gång i veckan 
 • Umgås mer med vänner 
 • Föröka vara mer aktiv  (har jag sagt varje nyår de senaste åren:))
Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Mål inför 2017

 1. Micke Larsson skriver:

  Jag är verkligen ingen expert på mål (jag är i regel mållös), men egentligen är det inget av dina mål som går att tydligt läsa av eftersom du garderat upp hälften med ”c:a” och ”eventuellt” medan den andra halvan är helt abstrakta.

  Har ingen lösning här. Vet inte ens om det behöver lösas. Jo, möjligen bör sista punkten justeras med ett S, om det verkligen inte är ”föröka” du menar ;-).

  Gilla

  • aktiemamma skriver:

   Ambition är kanske mer korrekt:) Jag gillar inte måsten och därför har jag garderat mig… sen är det klart åka till badhuset en gång i veckan vet jag ju att jag inte kommer göra eftersom sannolikheten att vi är hemma, inte uppbokade med annat och friska är väldigt låg. Men en gång i månaden är bättre än ingen gång.

   Gilla

   • Micke Larsson skriver:

    Ja, det där gör man ju som man vill, men jag tänker att genom att ha svårbedömda mål går det heller aldrig riktigt att lyckas med dem. Jaja, ambitiösa och vettiga mål hur som helst, så lycka till!

    Gilla

   • aktiemamma skriver:

    Sant men jag tycker inte det gör så mycket. Jag är lite mer av en glidar typ som inte planerar upp allting i detalj. Har fungerat helt ok till dess att jag fick barn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s