Nytt utdelningsmål nått

Passerat 160000 i utdelning på årsbasis. Förutsatt att aktierna i portföljen i sin helhet inte leder till utdelnings sänkning. Det tuffar på med andra ord och vi ska resa lite vilket ska bli härligt efter en lång vinter.

På senare tid har jag spenderat mer än tidigare år men det känns helt okej. Nysparande har mindre påverkan på portföljen än själva börsrörelserna. Planen är att bygga upp likviditet igen som kan användas vid eventuell nedgång. Hur tänker ni runt likviditet? 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nytt utdelningsmål nått

  1. Snålgrisen skriver:

    Imponerande utdelning, vi ligger på prognos för 2017 på ungefär halva det beloppet, vilket i sig inte är fy skam.

    Vi har som mål att ha 100000 kr i likvida medel (sedlar i kassaskåp eller på bankkonto). Sen finns det ju alltid aktier att sälja av om behovet skulle vara ännu större. Bufferten tas det av ibland för dyrare inköp som resor, byte av hemelektronik som pajat osv.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s