Vad har hänt?

Lite uppdatering!

Jag har fortfarande endel likvider och lite rådvill vad jag ska köpa. Men utdelning tickar in med jämna mellanrum, har nu utdelning varje månad även om April leder i kronor räknat med råge. 

Har hoppat på några nynoteringar. ahlsell, tobin properties och försökte med crunchfish. Jag har redan sålt men hade kanske behållit crunchfish om jag fått någon tilldelning. Här framöver så är det Tele 2 som gäller vilka jag tänkt behålla. 

I världen så är det bara Trump som gäller och jag hade väntat mig en nedgång iallafall över 2-3 dar men så blev inte fallet. Jag borde inte ha blivit förvånad jag trodde inte på brexit heller. Världen är förändrad och tydligt är att traditionell media har tappat sin makt. 

Vad tror ni?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad har hänt?

  1. Aktiepappa skriver:

    Vissa aktier har kommit ner till behagliga nivåer. Bland annat Axfood och Castellum.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s