Medvind men ändå inte nöjd 

Det går i stort rätt bra nu. Portföljen tuffar på uppåt utan någon ansträngning. Alla bolag går inte bra men eftersom jag har så många bolag i portföljen så gör några surdegar inte så mycket. 

Men! Vet inte om det bara är jag men det känns som börsen går för bra. Jag är just nu osäker på vad jag ska köpa och jag har lite likvider på kontot. Ligger likvid ett tag till kanske kan bli lite mer preffar  (jag kan inte stava preferensaktier?). Det är trots allt trevligt med kvartalsvis utdelning. 

Annars är det bra egentligen kanske för bra, det känns oroväckande. Fast jobbsökandet går så där jag har inte ens knåpat ihop något vettigt CV. 

Vad tror ni lugnet före stormen? 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Medvind men ändå inte nöjd 

 1. Micke Larsson skriver:

  Jag håller med och har varnat för stormen/raset/kraschen i minst ett halvår. Jag har inte lite utan mycket likvider i depån, och guld som brukar vara en bra investering när skiten träffar fläkten.

  Om det där raset sedan kommer vet ingen, men förr eller senare har det alltid gjort det. Kruxet är ju att det kanske går upp 30 procent till först.

  Gilla

 2. Aktiepappa skriver:

  Jag sitter också på en hel del likvider men det är många som väntat på ras hela året och det har inte varit någon jättebra affär… Jag försöker sitta lite likvid samtidigt som jag försöker hänga med som vanligt så kan jag i alla fall snitta ner mig om det rasar.

  Gilla

 3. Aktiepappa skriver:

  Det kan jag tänka mig! Jag försöker alltid att sitta med en del cash så jag kan gå in och snitta ner om det blir köpläge. Så länge jag känner att jag ändå sitter med en rejäl portfölj så missar jag inte så mycket av uppgången ändå.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s