Slut på semestern

Gick bra att gå tillbaka till jobbet efter långt sommarlov. Men det känns ändå trist och tankar som ska det vara såhär för evigt gnager lite. Jag har funderat mycket i sommar på att byta jobb gå ner i tid och generellt ändra på prioriteringar. Men jag lyckas inte bestämma riktning. Byta jobb kommer för mig betyda mer pendlingstid. Går jag ner i tid så har jag färre investeringsmöjligheter och målet ekonomisktoberoende blir än mer avlägset. Jag tycker jobbet har fått för mycket fokus på bekostnad av sociala aspekter så det tänker jag ändra på. Ska hitta några sociala aktiviteter som jag kan gilla och hålla på med framöver.  Jag har också tänkt att jag ska gå oftare till badhuset med barnen.  

Känner mig hursomhelst energifull och glad efter en fantastisk semester. Med perioder av harmoni ,  ren glädje och kärlek inom familjen. Känns hoppfullt inför framtiden. 

Ekonomiskt så rullar det på rätt bra. Jag har under sommaren köpt Investor och Novo nordisk ett bolag jag länge velat ha. Förutsatt att utvecklingen fortsätter som nu så är diabetes en växande marknad. 415 miljoner människor har diabetes idag. 2040 så är prognosen 642 miljoner.  

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s