Sommarlov 

Jag är nu mitt i semestern och som vanligt har det varit underbart men också intensivt med två små barn. Man är inte ledig på samma sätt när man har barn det behöver äta, dricka och underhållas konstant men mindre än förra sommaren. Denna semester har varit den dyraste på länge eftersom vi har hittat på mer saker och köpt mer leksaker. Så investeringarna har blivit mindre bara ökat i Investor .  Jag trodde på rejäl nedgång under sommaren och så har det inte blivit som ni vet. Just nu pendlar jag mellan två alternativ att 1, bara återinvestera utdelningen och spara ihop lite kontanter igen eller 2, köra på som vanligt och investera mer än 50% av lönen. Fördelen med 2an kontra 1an är att jag då kommer få mer utdelning att återinvestera . 1an är ett bättre alternativ om vi har en rejäl börsnedgång inom snar framtid. Vad tror ni? 

Det kanske blir en kompromiss med mindre köp per månad och mer sparande på sparkontot. 

Fortsatt glad sommar!  

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s