Nya placeringar 

Sålt Boliden antagligen lite tidigt men jag har tänkt äga Boliden i ISKn istället. Boliden är en favorit där volatiliten kan ge bra vinster. Nästa nedgång köper jag igen och säljer vid påföljande uppgång. Övriga köp som gjorts är mer Novo nordisk troligen fortsätter ned, 3m,  Investor och lite Telia.

Jag har tagit beslutet att det aldrig blir perfekt tillfälle att köpa en aktie. Ibland måste man chansa och ibland blir det fel och ibland rätt. Hittills har tillfällen då jag gjort rätt eller iallafall tagit ett bra beslut överträffat de dåliga. Eftersom jag dessutom är lågt belånad och har aktieutdelning och lön som kommer varje månad så kan jag ta risker.  Blir det fel gäller det bara att gå vidare med mer kunskap som förhoppningsvis gör att man tar bättre beslut nästa gång. Jag tar i också små risker eftersom jag köper lönsamma bolag med lång ”trackar record”. 
Vad som inhandlas framöver vet jag inte. Kanske mer bottenfiske som Telia eller mer Investor. Kan också bli preferensaktier för utdelningen kvartalsvis som är väldigt trevlig.  Helst skulle jag vilja öka i amerikanska aktier men både dollarn och kursen är hög. Jag kommer iallafall att fortsätta investera aktieutdelningen och ca. 50% av lönen ett tag till. 

Hur går det för er?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s