Senaste omplaceringarna

Ge har sålts nu har jag bara svenska aktier i ISK. Framöver kommer utländska aktier köpas i kapitalförsäkring.

Jag har utökat i Investor och har tänkt fortsätta med det framöver.

Jag har nu kapitalförsäkringar till barnen. Investor har köpts och eventuellt fortsätter jag med det. Jag har inget direkt sparande till barnen än utan deras mormor brukar donera en slant till födelsedagar och jular. Dessa kommer jag förhoppningsvis förvalta bättre än banken åt dem. Annars har jag inte bestämt om jag ska spara till dem eller ej. Det kanske är bättre om de får fixa detta själva och bli självständiga. Vad tror ni?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s