Hålla fast vid sin strategi

Fördelen med att handla kontinuerligt oavsett konjunktur och över en lång tid tänkte jag nu filosofera över.

Om man vid första jobbet kan avvara en del av sin lön för att köpa aktier. Så har man troligtvis en rätt liten summa att köpa för. Över tid kommer den delen att öka. Förhoppningsvis så kommer man köpa ibland lite dyrare och ibland lite billigare. Troligtvis så tar man störst risker i början då man har en mindre summa och mindre risk ju längre man håller på och då man troligen har mer investerat. Förhoppningsvis så lär man sig med tiden hur man vill investera i takt med ökad tillgång till pengar. Följer man detta och lyckas spara mer över tid så har man alla möjligheter att skapa sig en större ekonomiskt frihet. Vilket för nästan alla människor på den här planeten innebär mer frihet.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s