Bostadsutveckling

Ett hus i mitt område har precis sålts. Tidigare försäljning var 2011 vilket var samma år som vi köpte vårt hus. Följande hus hade ökat med 79%. Om samma ökning skulle gälla mitt hus vilket jag tycker verkar orimligt så skulle jag kunna betala mitt bolån 3ggr om. Själv har jag räknat på en uppgång på 23% vilket mer stämmer. Då har jag räknat med ombyggnad och utan den 3%. Om jag har tur och får max priset så kanske 23% uppgång är möjligt med ombyggnad. Men jag tror mer fix krävs och allt som är halvfärdigt måste fixas. Efter en sån genomgång så skulle en ökning av 11% vara möjlig. Jag har inga planer på att flytta än på många år men under tiden så vore trevligt med en värdeökning.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s