Aktieutdelningen täcker följande

Just nu räcker min aktieutdelning till att täcka kostnader för:
Boende + internet
Bil
Mat
Kläder
A-kassan

Saknas täckning för:
Resor: 2000
Högre räntor: 500
Amortering: 500
Reparationer hus och bil: 3800
Övrigt som fester och presenter: 200
Spotify: 99
Mobil: 250
Möbler osv:  100
Kostnad båt- båtplats och underhåll: 300

Kvar: 7749kr/mån

Kommentarer: Kostnad reparationer bil och hus baseras på att jag har mycket planerade byggen framöver. Spotify och mobil skulle jag kunna ta bort eftersom jag har jobbmobil. Resekostnader bygger på att jag hoppas kunna resa mer när barnen blir lite större. Halvvägs där! 9 år med en 10% ökning av aktieutbildningen. En 10% ökning vore enkel att nå då jag sparar halva lönen och återinvesterar hela utdelningen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s