Löneökning

I år ser det ut att bli 5,9% ökning av lönen. Inte helt klart men den som kan sätta käppar i hjulet borde inte göra det. Ganska bra ökning med tanke på att avtalad löneökning låg mellan 0,6-2,1%. Sen jag började på det här jobbet så har jag haft en snittökning på 4,7% vilket kanske är ok. Vad får du för ökning?

Fortfarande så har jag en ganska medioker lön pga att jag gick in på för låg lön från början. Tips till alla som just ska börja på nytt jobb. Begär alltid mer än du blir erbjuden iallafall fall nån tusenlapp. Du kommer troligen inte missa chansen och om det inte går vägen så får du iallafall inte mindre än om du inte frågade. Själv var jag för mesig och hade inte den ekonomiska inställning som jag har nu.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s