Ekonomiskt oberoende

Jag har nu kommit närmare målet om ekonomiskt oberoende. Målet var satt till 6500kr/mån i utdelning efter skatt. Nu är jag där om skatten räknas på 30%, vilket ger en viss marginal då jag har hälften av mitt innehav i investeringssparkonto. Jag skulle kunna leva på utdelningen nu om jag kände för att leva som en kyrkråtta. Det blir inte många resor och bilen skulle behöva försvinna. För mig känns det just nu som mer livskvalitet att jobba vidare ett tag till. Men känslan är ändå skön att ha nått mitt mål.

Ska bli spännande att se hur utvecklingen blir framöver. Bollen är i rullning.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s