Trädgården

För mig är trädgård och odling mest en hobby eller ibland besatthet.

Men det kan kopplas ihop med ekonomisktoberoende.

Jag drömmer om att odla min egen mat och ha tid att ta vara på den. Just nu hinner jag bara med små projekt. Det är svårt att hinna med småbarn och heltidsjobb. I år räknar jag med några nya buskar och jag har lite frösådder på gång. Sticklingar kan jag också rekommendera för alla med trädgård. Jag verkar ha fem svarta vinbärs buskar på gång. Det kommer ta några år till innan det ger bär. Enligt källor så kan en buske ge 10 liter bär. Det kommer räcka gott och väl till en årskonsumtion. Jag har också från en lavendel buske som fanns när vi flyttade in lyckats skapa ungefär 10 nya buskar. Jag har fått några av mina buskar att blomma redan samma år. Nu har jag en lavendelhäck på gång som man kommer passera när man är på gång hem. Kommer bli underbart att passera när det blommar och doftar fantastiskt.

Om nån har sticklingstips så mottages de tacksamt.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s