Utdelningen börjar trilla in

Nya köp Telia och Avanza zero.

Nu ser jag framemot när resten av utbildningen det kommande året ska kommuniceras. På årsbasis så räknar jag med att vara hemma utdelningstillväxt detta år. Jag tänkte göra fler omplaceringar och sälja mondelez för att öka utdelningen ytterligare. Nu kör jag målmedvetet och det är troligen fel tid att köpa nu men jag är sugen på att nå mina utdelningsmål redan i år. Om man fördelar köp över tid så är det mindre risk att det blir heltokigt. Jag har nu investerat i utdelande aktier sen 2007 och ordentligt 2009. Så jag har varit med ett tag men jag har inte nån större erfarenhet av omfattande nedgång. Däremot så gick portföljen ner hela 150000 sek i höstas och hämtade sig snabbt. Eftersom det är utdelning jag har fokuserat på så lyckades jag hålla fattningen och det var mest surt att jag var fullinvesterad. Som synd var i efterhand så vågade jag inte låna. Men det är en del av tjusningen att man inte vet utveckling framåt i tiden.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s