Andra förändringar

*Jag har troligen en fetare löneökning än vanligt att se framemot. Varför jo för att jag gjort ett bra jobb och att jag vågade fråga.
*Jag har fått beröm av vice VD. Min karriär kom igång när jag började med aktier på allvar. Jag tror att känslan att jag kan påverka min situation och att jag inte kommer behöva jobba hela livet ändrade mig. Troligen är jag mer positiv överlag och mer avslappnad samt mer orädd. Så jag tar egna beslut och kör på det jag tycker är rätt. Eftersom jag numera tänker väldigt ekonomiskt så kan jag stryka de beslut jag tar med kostnadsbesparingar eller tidsbesparingar. Jag kan lite ekonomiska termer som jag kan slänga mig med vilka inte alla kan har jag märkt.
*Jag har ansökt om kredit för mitt ISK innehav. Nu med en knapptryckning så kan jag låna sjukt mycket pengar. Jag har inte vågat testa än men om det kommer en nedgång då tänker jag iallafall ha möjligheterna klara.
*Troligen blir det segelsemester i sommar. En vecka i skärgården skulle göra gått för själen och så får familjen förhoppningsvis en bra upplevelse tillsammans.
*Om jag levde super snålt så skulle jag kunna leva på utdelningen nu. Så jag skulle kunna göra nått annat nu. Eftersom jag trivs rätt bra nu och har en del roliga utmaningar pågång på jobbet så blir jag kvar. Frågan är om jag någonsin kommer hoppa av och så fall vid vilka nivåer? Jag kommer återkomma till detta ämne då det upptar en stor del av mina funderingar.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s