Självhushållning och ekonomiskt oberoende

För mig har målet med att spara och leva på aktie utdelningen varit oberoende. För mig passar ett ekonomiskt oberoende liv väl med självhushållning. Tänk att få ”lön” från aktieutdelning och parallellt utbilda sig i självhushållning där grunden är att leva så enkelt som möjligt. Innan jag tar steget så vill jag ha nått en högre utdelning på årsbasis. Jag vill kunna resa och ta med familjen på stora äventyr.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s