Nya köp

Om ni undrar över frekvensen inlägg en dag som denna så beror det på att jag är sjuk. Ligger i vertikalläge och fifflar med mobilen.  Känner mig inte alls nått vidare med huvudvärk och snorig.

Jag har nu sålt 1/3 av mondelez och köpt lite statoil. 4,7% i utdelning. Prognosen 1 år framåt är väl inte så ljus men längre fram så tror jag att oljepriset hämtar sig och når nya ATH nivåer. Jag köpte i vanliga depån eftersom man måste skatta utländska utdelningar i ISK. Dessutom så har jag mycket vinst att kvitta mot ifall jag blir kort och gör förlust.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s