Rally

Det har gått undan den senaste tiden känns ohållbart i längden. Transaktioner som gjorts är att jag sålt 3m ett fantastiskt bolag men jag har valt att satsa på högutdelare för att nå mitt utdelningsmål. Dessutom hade jag 3m i ISK så jag måste skatta på utdelningen. Köp har varit Seb, addvise obligation och avanza zero. Den sistnämnda har jag redan sålt. Jag har pengar kvar att köpa för men jag är osäker på vad. Hade jag haft mer tid så skulle jag nog tradat i oljepriset. Eftersom jag har ont om tid så måste jag sätta en strategi och köra på den så att varje enskilt beslut går snabbt att ta. Jag har tänkt att vara fullinvesterad så gott som hela tiden och jag fortsätter nog med det trots uppgång. I allafall utdelningen i ISK och omplaceringar i ISK kommer återinvesteras. Däremot är jag osäker på hur jag gör med nyspar.

Med min omplacering i utdelare och med utdelningstillväxt i mina bolag så ligger jag 2000 kr på årsbasis från mitt utdelningsmål. Ett mål jag trodde jag skulle nå om 4 år. Alla bolag har inte satt utdelningen än för året och om jag fortsätter investera så är jag troligen hemma redan i år.  Det är en fantastisk känsla och jag känner mig fri och att jag har en massa möjligheter framöver.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s