Oljepriset

Jag siade skämtsamt om vid vilket pris oljan skulle bottna.

50 till 45 skrev jag (brent).

50 usd/fatet var fel

Däremot så har vi inte kommit ner till 45 utan priset har istället gått upp dom senaste dagarna. Många experter har angivit 40 som botten. Jag är sugen på att spekulera en liten post i olja. När priset rasade hade det såklart varit bra att hoppa på men det tåget missade jag. Så jag tänkte spekulera i uppgången istället. Det som talar emot är att jag inte har någon som helst insyn, utan för mig blir det spel. Men oljepriset kommer gå upp och när konkurrenter slagits ut borde tidigare prisrekord slås med råge.

Frågan är när? Just nu är jag dessutom fullinvesterad.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s