Bolån med 0,99%

Det är kommer låta som ett reklaminlägg men det är det inte. Jag har inte fått nån ersättning för att skriva detta.

Avanza har haft en deal där man kunnat erhålla 0,99% påslag på reporäntan. I dagsläget 0,99%. Villkoret var max 50% belånat hus samt 3000000kr placerat hos avanza totalt för hushållet. Nu såg jag att de har stängt erbjudandet. Det var ett mål som jag siktade mot att kunna teckna mig för detta. Tyvärr så saknades det kapital men på 1 års sikt hade kunnat vara rimligt att nå för hela hushållet. Jag såg fram emot lägre lånekostnad samt ett högre oberoende över vilken bank jag använder till lönekonto med mera. Jag får hoppas att de återupprättar erbjudandet.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s