Underbar dag

Jag har haft en superdag med nya perspektiv och ideer.

Äntligen har jag lämnat kontoret och rört på mig lite grann. Jag har tidigare hållit mig borta från resor för att inte missa dyrbar tid med familjen. Framöver kommer jag hålla mig framme särskilt om det var som idag en kortare resa.

Jag åkte med tåg vilket är väldigt bekvämt och prisvärt. Passerade centralstationen i stockholm. Sist jag var där var flera år sen och mycket har hänt. Från att ha varit ett grått ställe fyllt av folk har det nu förvandlas till ett pulserande ställe fyllt av folk. Det finns nu cafeer och butiker- det märks att Stockholm och Sverige har förvandlats. Från DDR till ett globalt land, jag tycker det är mest positivt. Vad tycker ni?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s