Senaste transaktionerna

Mavshack sålt! Jag fick lite panik när nedgången kom och ville garantera en vinst. Mavshack är ju också en chansning och det kommer nog ta lång tid innan vinst genereras se bara på spotify. De går fortfarande med förlust… Vinsten hamnade på 2123kr, +46% vilket ju är rätt bra. Synd bara att jag inte vågade satsa mer pengar. Men jag är lite feg och tror ändå i längden mer på 1 fågel i handen än 5 i skogen. 

Andra affärer jag gjort den senaste tiden är köp av Skanska och Boliden. Skanska har gått bra +6,39% sen köp och Boliden 11,2%. Helt ok tycker jag. 

Jag har fortfarande inte köpt någon bil och medan jag letar efter vad jag vill ha så har jag placerat pengarna på Spiltans räntefond Sverige för att få lite avkastning på pengarna. Räntan på sparkontot jag hade låg på 1,05% och bara blir lägre och lägre Spiltans räntefond har gett 2,91% det senaste året. 

Totalt går det rätt bra nu +7,34% och i år +16,13%. Dvs jag följer index vilket jag är nöjd med. 

För resten av året så kommer jag inte lägga in nya sparpengar pga av renoveringar på huset och eventuell utlandsresa. Men jag har lite förlust att kvitta som jag kan omplacera. Säljorder på Ratos är upplagd vilken jag hoppas går igenom snart. Det är det trevliga med ”traditionellt” aktiekonto att man kan kvitta bort förluster och dåliga köp och gå vidare. Känns roligare än att förföljas av röda siffror på kontot. Förövrigt är jag mycket nöjd med Avanzas nya sajt som gör det lättare för mig att följa mina konton, vad tycker ni?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s