Trustbuddy uppdatering

Nu har jag en intjänad ränta enligt infon på kontot hos trustbuddy på 40,47 sek efter 1 månads insättning och 4518,86 sek finns tillgängligt för uttag. På 1 år kan det bli en ränta på 10%. Ganska bra med tanke på att den bästa räntan på sparkonton som jag har ligger på 3,1% och då är pengarna bundna 2år. Visst blir man sugen att utöka insättningen men jag väntar 2 månader till minst. För vad händer med mina pengar om företaget sticker med pengarna eller går i konkurs?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s