Trustbuddy uppdatering

Mina 5000kr har utvecklats till 5167,54 sek 3,32% upp. 

Angående de moraliska i att låna ut pengar till ockerränta för det kan man väl erkänna att det är för låntagarna om de inte betalar tillbaka inom den räntefria 2 veckors perioden. Jag har funderat och kommit fram till att min ståndpunkt är att människor har ett fritt val att göra som de vill med sin ekonomi. Vi lever i ett land med fri utbildning så att hävda att man inte förstår är inget ok argument eller? Kanske låter cyniskt men jag vill hävda att jag är pragmatisk. Sann jämlikhet är utopi se bara på våra pensioner. Nu ska man inte längre kunna ta ut tjänstepension vid 55 års ålder men ingenting om politikernas pensioner. Det ligger i människan natur att värna om sig själv och sina närmsta och kommer alltid att vara så.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s