Köpa bil?

Jag har tidigare nämnt att jag har lagt undan pengar för att köpa ny bil. Eller nyare bil… Den bil jag har nu är från -99 men fungerar egentligen bra. Tråkig men bra familjebil som nästan inte är värt någonting längre. Jag har inte ersatt denna än utan kör vidare till jag kommer på vad jag ska ha istället. Min första tanke var att skaffa en mer ”statusbil” men nu är det sommar och jag är mer avspänd. Jag har 100000 sek sparat och om jag ska ha ”statusbil” i mina mått så går dessa åt. Men om jag lägger ribban lägre så kan 50-70000sek räcka och då kommer jag snabbare att nå mitt sparmål. Någon som har liknande funderingar och råd att ge?

Jag tar gärna emot rekommendation på bil: familjebil, kombi, bensin, inte för stor, gärna röd (dotterns önskemål), bränslesnål, hyfsat problemfri, o komfort och gärna kul att köra. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s