Trustbuddy uppdatering

Mina 5000 sek har ökat med 21 kronor, 0,42% på ca 3v är väl ok? Det ska finnas ca 4500 sek som jag kan ta ut om jag vill och resten är låst i utlåningar. Jag tänkte vänta lite till kanske 3 mån innan jag gör någon jämförelse med andra sparalternativ. Är det någon som vet om och hur eventuell skatt betalas?

Glad sommar

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Trustbuddy uppdatering

 1. Per skriver:

  Om jag har förstått det rätt så rapporterar de till skattemyndigheten men gör inga inbetalningar själva så om du får stor avkastning så får du restskatt på deklarationen nästa år. Min avkastning ligger för närvarande på 11,16% på 6 månader.

  Gilla

 2. aktiemamma skriver:

  Tack för svaret. Ska bli intressant att se hur det går. Grattis till avkastningen hittills!

  Gilla

 3. 8,9 % på 4 månader här.
  De rapporterar in vinsten till Skatteverket när du gör ett uttag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s