Svängig börs = möjligheter!

Mina aktieinnehav ligger nu på minus vilket är psykologiskt jobbigt men inte hela världen då jag kan avvara dem. Planen är att bygga upp en utdelningsportfölj och inte använda pengarna och återinvestera utdelningen en bra tid framöver. Jag hade tänkt att köpa XACT Bear idag men så gick börsen upp idag och jag blev feg. Eftersom jag är mammaledig så har jag inte så mycket tid att följa börsen och att göra korta placeringar är både spännande och stressande. Det kan gå bra men också helt fel. Jag tror att sommaren och hösten kommer att bli svängig på börsen med övervägande nedåt eller +-0 och så stiger den runt november. Tiden får visa om jag har rätt. Om detta är fallet så borde sommaren vara bra tid för köp men kanske först om nån månad. Jag avvaktar USA börsen och några dagar för att se hur det utvecklar sig. När det gäller korta positioner så har jag bestämt mig medan jag skrivit för att avstå och lägga all energi på familjen. Eftersom jag skrivit ner det på bloggen så kanske jag följer det också:) 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s