Trustbuddy

Mina 5000 sek har inte gett någon ränta än. Enligt kontot hos trustbuddy så är 500 sek utlånade och 4500 sek möjliga för mig att ta ut. Det finns en transaktionslista där man an följa händelser på ens konto och enligt detta så har de lån som gjorts betalats tillbaka. Vilket tyder på att kunderna använder de 14 dagarna utan ränta i stor utsträckning. Förväntad ränta är 535,63 sek enligt trustbuddy. Imorgon har det gått 14dar för mina pengar får se hur det utvecklar sig…

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s