Vi har ju ingen lokal

Jag har inte direkt följt rapporteringen från Husby sabotagen. Men det jag hört är rätt typiskt svensk media. ”Ungdomar” (när är man det?) kastar sten på polis, brandmän och eldar upp bilar för de som bor i området. I media blir det genast synd om dessa stackars ”ungdomar” som råkar bo i världens kanske mest priviligerade länder med ingen svält, bidrag fast man inte vill/kan jobba själv, gratis sjukvård, gratis utbildning och gratis bostäder om man inte vill/kan betala själv. Så det är såklart synd om dessa stackare och det enda rätta är att sabortera detta orättvisa samhälle och sabortera för deras hemska grannar som jobbar och sen får betala med världens högsta skatter för att reparera allt.

Ni som har sett Lorry sketchen ”Vi har ju ingen lokal” kanske drar paralleller.

Sen tycker jag att svensk media är verkligen rasistisk när man hävdar att dessa ”ungdomar” gör rätt (antydes på P3 – skattefinansierat). Det är ju trots allt mindre attraktiva förorter som drabbas och de bryr sig ingen om eller? Jag blir iallafall upprörd över sånt resonemang. Vilken tur att vi betalar presstöd och att tidningar har lägre momssats än mat.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s