Hur det började

Jag hade fått fast jobb, var sambo, finanskrisen var igång, hade sålt lägenhet och insåg att jag skulle ha 40år kvar i yrkeslivet och min lön var inte bra. Dessutom hade jag svårt att få jobbet, dålig att sälja mig helt enkelt och jag ville inte sälja mig jag ville vara fri. Men jag hade en bra lägenhetsaffär i bagaget och en dröm om hus på landet. Jag ville ha möjlighet att bestämma själv och inte vara låst. Så jag började leta runt och hittade bland annat denna bloggen.

http://earlyretirementextreme.com/.

Så himla bra tid att börja egentligen. För er som drömmer om FIRE så är Jacob Lund Fisker en inspiration.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s