2021 års utveckling

2021 års börsår gick bra! I mina kalkyler så hoppas jag på 10% avkastning så allt över detta är toppen. Nästa år räknar jag med mer utdelning och planen är att fortsätta investera i utdelning.

Jag är som vanligt fullinvesterad inför 2022 men har lite pengar på sparkonto och är fortfarande väldigt lågt belånad och med ökat pris på huset och minskad ränta på bolånet så har jag ansökt om utökat bolån. Få se om det går igenom, inte säkert eftersom vi inte har så höga löner (även om jag betalar statlig skatt🤔) och barn osv…

Hoppas det har gått bra för er och att 2022 blir ett bra år! Om historien upprepar sig så borde Corona vara över i år, spanska sjukan pågick mellan 1918-1920 enligt info från nätet. Hoppas det stämmer och så även denna gång! Vad tror ni?

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2021 års utveckling

 1. Marcus skriver:

  Grattis!
  Nådde ””bara” 32,5%
  Siffran skulle vara högre om jag hade haft Volvo Car på Avanza! Ligger på SEB tillsammans med den andra Volvo!
  Mackan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s