3 bästa och 3 sämsta innehaven i Oktober

Bästa innehaven i Oktober baserat på % utveckling.

  1. EQT
  2. Lundin Energy
  3. Epiroc A

Sämsta innehaven i Oktober baserat på % i utveckling.

  1. Stillfront Group
  2. Kindred Group
  3. Streamify

Mycket återhämtning på bästa listan. Bäst tajmat köp från mig gäller Lundin Energy som jag ökade lite i den 21 September. Tyvärr kommer inte fossila bränslen att minska i användning eftersom någon ersättning inte finns på plats. Ca. 80% av världens energimix utgörs av fossila bränslen och med ökad elektrifiering så kommer efterfrågan att öka. Dessutom så ska alla tillbaka till kontoren nu globalt. Så jag kommer behålla mina aktier i Lundin och i Equinor som ligger 4 på listan. Sämsta listan toppas av mitt sämsta köp i år, Stillfront. Jag tänker att det kommer komma en vändning men jag har köpt den fallandekniven istället för att invänta vändningen och köpa då. För att följa ett bolag så brukar jag köpa in mig i en liten post men jag har gått emot mina egna regler och köpt in mig mer innan vändning är tydlig. Får ligga kvar som en påminnelse…?

I det stora hela har jag undvikit att ta jättedumma beslut. Men jag är fortfarande sur på mig själv att jag sålde Bitcoin i somras😭Hoppas ni har placerat väl och blir belönade 🤑

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s